Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μια εικονική παγκόσμια εισβολή και το τέλος των θρησκειών

Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε από ολογράμματα; Επιστημονική φαντασία θα μου πείτε. Η απάντησή είναι: "πόσο σίγουροι είστε"; Ας ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας στα βάθη μίας τεχνολογίας την οποία συνέβη επίσης ν' αποτελέσει μέρος μίας πανεπιστημιακής μελέτης του γράφοντος.

Η ολογραφία είναι μία τεχνική για τη δημιουργία εικόνων τριών διαστάσεων στο χώρο. Περιλαμβάνει την αλληλο-σύγκρουση δύο προτύπων σετ φωτεινών κυμάτων ιδίου μήκους. Η μία ακτίνα λέηζερ διαχωρίζεται σε δύο μέρη: η πρώτη φωτίζει το αντικείμενο και η δεύτερη, γνωστή ως ακτίνα αναφοράς, αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο ακτίνες συναντιούνται και δημιουργούν ένα πρότυπο κρούσης, το οποίο εξελίσσεται σε ολόγραμμα.

Το εν λόγω ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναδημιουργήσει μία τρισδιάστατη εικόνα ενός αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με εκτενή αναφορά του Καναδού ερευνητή δημοσιογράφου Σερτζ Μόναστ (Serge Monast), με τίτλο "Σχέδιο Μπλε Ακτίνα" (Project Blue Beam), αυτή η ολογραφική τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εξελιγμένα όπλα νοητικού ελέγχου μέσω των επιδράσεων των ραδιοσυχνοτήτων στον εγκέφαλο, καθίσταται ικανή να προβάλει μία εικόνα στο μυαλό και να προκαλέσει συλλογικές σκέψεις στους ανθρώπους ότι είτε παρακολουθούν μία εισβολή εξωγήινων ή τη Δευτέρα παρουσία του Ιησού.

Το Σχέδιο Μπλε Ακτίνα θα προσποιηθεί την ολοκλήρωση των παγκοσμίων προφητειών των αρχαίων. Στη βάση του θα χρησιμοποιήσει τον ουρανό σαν οθόνη ταινίας στο χώρο με χρήση δορυφόρων για την παραγωγή ακτίνων λέηζερ και τη δημιουργία ταυτόχρονων τρισδιάστατων εικόνων σε κάθε πλευρά του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα και σε κάθε διάλεκτο, ανάλογα με την περιοχή. Συγκεκριμένα η επίδειξη θα περιλαμβάνει προβολές πολλαπλών ολογραμμάτων σε διάφορα σημεία του κόσμου, αποστέλλοντας διαφορετικές εικόνες ανάλογα με την επικρατούσα θρησκεία. Δε θα υπάρξει περιοχή εκτός εμβέλειας. Με χρήση CG Animation (Computer Graphics) και ηχητικά εφέ θα φαίνονται ότι έρχονται από το βάθος του χώρου, ξαφνιάζοντας τους πάσης θρησκείας/πίστης οπαδούς ότι ο Μεσσίας τους επέστρεψε σε μία φαντασμαγορική αληθοφανής παρουσίαση.

Οι διάφοροι σωτήρες τότε θα ενωθούν σ' έναν, αφού οι "σωστές" εξηγήσεις δοθούν για τα μυστήρια, προφητείες και αποκαλύψεις που έχουν κρατηθεί για χρόνια στο σκοτάδι. Αυτό το γεγονός θα εμφανιστεί σε περίοδο τεράστιας κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής.


Εάν ακόμα θεωρείτε ότι αυτά είναι επιστημονική φαντασία, τότε δείτε ΕΠΙΣΗΜΟ βίντεο του συγκροτήματος Black Eyed Peas. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 4':16" ενώ στο 4':52" ο τραγουδιστής ομολογεί ότι χρησιμοποιεί ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.


Black Eyed Peas Hologram - Live at the NRJ Music Awards 2011 from Musion Systems on Vimeo.

Μήπως χρειάζεστε κι άλλες αποδείξεις; Τραγουδίστριες ολογράμματα στην Ιαπωνία.


Μήπως θέλετε κάτι σε μεγαλύτερη κλίμακα; Ορίστε κι ένας Γιαχβόσαυρος!...


Όχι αρκετά μεγάλο; Δείτε και αυτό...

Επίσης δε θ' αφήσουμε αναπάντητο το εξής ερώτημα:
"Πώς θα μιλάνε μέσα στο μυαλό μας";

Αυτή η τεχνολογία ήδη υπάρχει κι έχει χρησιμοποιηθεί στο SOHO της Νέας Υόρκης από διαφημιστική πινακίδα, η οποία μεταδίδει ηχητικό σήμα από μία ταράτσα απ' ευθείας στ' αυτιά των περαστικών. Δημιουργεί με λίγα λόγια πηγή ήχου μακριά από την πραγματική πηγή, κάτι σαν εγγαστρίμυθος. Δείτε το παρακάτω βιντεάκι από το 7ο λεπτό και μετά να λάβετε μία μικρή γεύση.


Μέχρις εδώ, ελπίζω να εμπεδώσαμε το γεγονός ότι η τεχνολογία υπάρχει.

Το επόμενο ερώτημά σας θα είναι: "Πώς θα δημιουργήσουν ένα τόσο φαντασμαγορικό και κοσμογονικό γεγονός";

Η ύπαρξη των ChemTrails είναι πια γεγονός.



Εάν παρατηρήσατε στα προηγούμενα βίντεο, τι στοιχεία περιέχουν τα χημικά; Διάφορα. Αλλά το πιο σημαντικό που περιέχουν είναι ένα: το Βάριο.


Το βάριο χρησιμοποιείται ως μέσο για τη δημιουργία αέριας "οθόνης" για την προβολή ολογραμμάτων.

Δεν το πιστεύετε; Ρίξτε μια πρώτη ματιά στη μελέτη του Αμερικανικού Στρατού.
http://www.scribd.com/doc/53284839/Reconnaissance-Earth-3D-Holographic-Imaging-Strontium-Barium

Μάς πνίγουν στο βάριο για να μάς πουλήσουν "θαύματα"!
http://www.truthison.com/viewtopic.php?f=128&t=6260&view=unread

Blue Beam Project - ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΟΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ!

ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΕΩΣ [MIRAGE] ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;;!!

Όλα αυτά εικάζεται ότι θα συμβούν σε περίοδο μεγάλων κοινωνικών και πολιτικών ταραχών. Νιώθετε ότι αυτή η στιγμή πλησιάζει;


-Αδράστεια


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...