Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ένας αλλιώτικος πόλεμος στην Ανταρκτική. Προεόρτια;

Από το 2006 περίπου 30 χώρες με 71 βάσεις έχουν αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό και πυργίσκους τεχνολογίας HAARP στην ήπειρο του Νοτίου Πόλου της Γαίας. Τι είναι αυτό που δεν αναφέρουν οι "επίσημες" πηγές; Για ποιο λόγο επανειλημμένως η NSA έχει δώσει εντολές κατά το παρελθόν για την κατάπαυση επιστημονικών ερευνών στην περιοχή, αδιευκρινίστως επικαλούμενη "λόγους Εθνικής Ασφαλείας"; Τι σχέση έχει αυτό με την οργάνωση Ματζέστικ 12;

Ο Τζέημς Φόρρεσταλ
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ομάδα Ματζέστικ 12, γι' αυτούς που δε γνωρίζουν, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο φιλτραρίσματος των πληροφοριών που έχουν να κάνουν με εξωγήινους πολιτισμούς. Ιδρύθηκε από το Αμερικάνικο στρατό κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Truman και σαν πρώτη αποστολή της ήταν το Roswel. Ένας από τους ιδρυτές της ήταν και ο γενικός γραμματέας του ναυτικού,  James Forrestal.Το αξιόλογο στην υπόθεσή του ήταν ότι ο συγκεκριμένος στρατιωτικός, αν και πολύ καλά στην υγεία του, ξαφνικά κρίθηκε με ψυχολογικά προβλήματα και "αυτοκτόνησε". Στενοί του κύκλοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας μιας και η ψυχολογική του κατάσταση κρινόταν ως άριστη.


Ο λόγος ήταν ότι είχε αντιταχθεί στους τότε παγκοσμιοποιητές (League of Nations) και πήρε την απόφαση να βγει δημόσια για τις επιχειρήσεις Roswel, Arctic & Operation High Jump. Σύμφωνα με το τελευταίο, πολεμικές συρράξεις έλαβαν χώρα στην περιοχή της Ανταρκτική μεταξύ των ΗΠΑ και της Ναζιστικής Γερμανίας. Ο λόγος ήταν όχι μόνο για κάποια εξελιγμένη τεχνολογία που βρήκαν οι Γερμανοί, αλλά και για κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Ναύαρχος Ρίτσαρντ Μπερντ
Ο Τζέημς ήταν στενός φίλος με τον ναύαρχο Richard E. Bird. O συγκεκριμένος ήταν ο πρωταγωνιστής του δεύτερου μέρους του σχεδίου High Jump, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος οδήγησε ένα αεροπλάνο, δίχως μηχανές -σαν ανεμοπλάνο- εντός της εισόδου προς το εσωτερικό της Γης. Όπως ο ίδιος είχε αναφέρει, κάποια ανθρώπινα όντα τον υποδέχτηκαν και τον έβγαλαν ξανά στην επιφάνεια. Ο ναύαρχος είχε σχεδιάσει να βγει μαζί με τον Φόρρεσταλ δημοσίως για ν' αποκαλύψουν τα ευρήματά τους. Ωστόσο, η "αυτοκτονία" του γραμματέα από τον 16ο όροφο του Ναυτικού Νοσοκομείου τον έκανε ν' αλλάξει γνώμη και ν' απομακρυνθεί σ' ένα είδος αυτοεξορίας.

Πληροφορίες μπορείτε ν' ακούσετε κι εδώ.

Τέλος ιστορικής αναδρομής.

Στον παρόντα χρόνο, πληροφορίες που απελευθέρωσε το WikiLeaks, η δικτυακή εφημερίδα European Union Times σε άρθρα (άρθρο 1, άρθρο 2) της επιβεβαιώνει τον πόλεμο που υπάρχει μεταξύ των χωρών που βρίσκονται στην Ανταρκτική και Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ/UFO), ο οποίος ξεκίνησε το 2004.



Παρακολουθώντας το παραπάνω βίντεο (χρειάζεται υπομονή και καλή γνώση Αγγλικών) θα δείτε ότι οι βάσεις όλων των χωρών έχουν κεραίες ψυχοτρονικού πολέμου και πύργους HAARP. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς είναι υπό κατασκευή. Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι οι Ρωσικές βάσεις είναι ΠΑΝΤΑ μαζί με τις Κινέζικες. Στο τέλος δε λείπει και η πυραμίδα (!)... Άξιον σκέψης είναι και το λογότυπο που εμφανίζεται στο τέλος του κάτωθι βίντεο.


Αυτό που γνωρίζουμε και μέσω των κειμένων της ΟΕΑ, είναι ότι ένα μέρος των Ανδρομεδίων δυνάμεων (1/3 για την ακρίβεια) βρήκε καταφύγιο στις εισόδους των δύο πόλων προς το εσωτερικό της Γης. Τις τελευταίες δεκαετίες, μετά την εξέλιξη του Πηνίου του Τέσλα στο γνωστό μας HAARP, πολλοί σταθμοί έχουν κατασκευαστεί και κατασκευάζονται σε βόρειο και νότιο πόλο μ' έναν σκοπό. Τα μετεωρολογικά αντίμετρα ενάντια των βάσεων των Ανδρομεδίων ώστε να απολέσουν την κάλυψη του καιρού και να βρεθεί το ποθητό παραθυράκι από τη συμμαχία του Δράκοντος.

Διαφορετικά, γιατί τόσος κόπος και τόσοι πόροι για μία νεκρή ήπειρο; Προς τι η χρήση κεραιών HAARP; Να βελτιώσουν τον καιρό; Αυτό δε θα έχει επίπτωση στους πάγους; Μήπως συνδέεται με το "Φαινόμενο του Θερμοκηπίου"; Και τώρα που η Γη εισέρχεται σε μία νέα περίοδο παγετώνων, κτίζουν όπως-όπως τα HAARP για να τελειώνουν άμεσα πριν τη λήξη του τελεσίγραφου;

Όσο κι αν η Νέα Τάξη (με πλέον τη Κίνα πρωτοπόρο δηλητηριαστή) προσπαθούσε ν' αυξήσει τη θερμοκρασία του πλανήτη, απέτυχε. Η Γη μέσα στην επόμενη δεκαετία εισέρχεται σε μίνι περίοδο παγετώνων. Όσοι το ανέφεραν παλιότερα γελοιοποιούνταν. Τώρα πια είναι επίσημο. Όπως είναι επίσημη και η μετάπτωση των μαγνητικών πόλων (παραδειγματικό άρθρο 1, παραδειγματικό άρθρο 2).

Και το καλύτερο; Ξαφνικά έχουμε επίλεκτες δυνάμεις στην Αρκτική! Και δε νομίζουμε ότι απλά είναι για πετρέλαια σε μία τόσο δύσκολη-προς-εξόρυξη περιοχή.

Πολλά ερωτήματα...


- Αδράστεια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...