Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ στο πλευρό των Αμερικανών "Αγανακτησμένων"

Το κίνημα των "Αγανακτησμένων" εξαπλώνεται όπως φαίνεται και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους Αμερικανούς να συγκεντρώνονται και να στοχεύουν τους βασικούς υπαίτιους της σημερινής οικονομικής κατάστασης: Το τραπεζικό σύστημα (το οποίο στην ουσία είναι ο μοχλός ισοπέδωσης της Δύσης από την Κίνα). Συγκεντρωμένοι αρχικά στη Wall Street, επεκτείνονται και σε άλλες πολιτείες.

Αυτό που έχει προκαλέσει το πραγματικό ενδιαφέρον είναι η συμμετοχή των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες δηλώνουν μέσω ανεξαρτήτων στρατιωτών και χαμηλόβαθμων αξιωματικών ότι θα σταθούν ενάντια στις δυνάμεις καταστολής και θα προστατέψουν τους διαδηλωτές από τη μάστιγα του 1% που κυβερνά τις ΗΠΑ.

"We all took an oath to uphold, protect and defend the constitution of this country. That's what we will be doing." ήτοι "Όλοι μας έχουμε πάρει όρκο να τηρούμε, να προστατεύουμε και να αμυνόμαστε του Συντάγματος αυτής της χώρας. Και αυτό θα κάνουμε", ανέφερε στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων Wald Reilly (πηγή). Ήδη οι στρατιωτικοί, με τον επίσημο ιματισμό μάχης αρχίζουν να παρατάσσουν γραμμή άμυνας υπέρ των διαδηλωτών μπροστά από τη Wall Street. Και αυτό δίχως επίσημες διαταγές, κάτι που στην ουσία σημαίνει ότι διακινδυνεύουν να περάσουν από στρατοδικείο.



Το ερώτημα είναι το εξής:
Εμείς εδώ στην Ελλάδα, τι κάνουμε; Συγκεντρωνόμαστε μπροστά απο τη Βουλή για να κάνουμε τι; Να πείσουμε τον κόρακα (πολιτικό) να βγάλει του κοράκου (πολιτικού) μάτι; Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, εκτός κι αν αυτοί καταδιωχθούν δια της βίας. Στα πλαίσια της ειρήνης και της δημοκρατίας, οι μόνοι που μπορούν να πράξουν κάτι αλλά προδοτικώς δεν το πράττουν είναι οι δικαστικοί. Διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσει ο στρατός, όπως στις ΗΠΑ, γιατί εδώ στο "αναδυόμενο Τζατζικιστάν", το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί σε σημείο που κοντεύει να καταντήσει κουρελόχαρτο. Και οι στρατιωτικοί αυτή τη στιγμή παραβαίνουν το θεμελιώδη όρκο τους.

Λοιπόν; Τι περιμένουμε; Ν' αφανιστούμε;


-Αδράστεια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...