Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Οι αρχιπροδότες του ΠΑΣΟΚ διαγράφουν 2 στρατιές.

Όλα όσα ανέφερε στον παρελθόν η Ο.Ε.Α. σχετικά με την αποδυνάμωση της Κεντρικής-Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου παίρνουν σάρκα και οστά υπό αυτή την αρχιπροδοτική αξιοθάνατη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ανοίγουν το δρόμο για την εισβολή της Β.Α.Σ.Τ.Ρ. στο κεντρικό & δυτικό μέτωπο (Σκόπια, Αλβανία & Τουρκία η οποία έχει στρατιωτική παρουσία στη Βόρεια Ήπειρο) με σκοπό τη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών για τη γενοκτονία της Βόρειας Ελλάδας κι έπειτα των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου.

Ο ύπατος γιγαντοπροδότης και παράνομος "πρωθυπουργός", ως κοινός δικτάτωρ (όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα ουκ ολίγες φορές), μέσα στον Εθνικό διχασμό που επιχειρεί ν' αναφλέξει, ετοιμάζει και το θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων & Ελληνίδων ώστε να μπορέσει να ξεφύγει. Το επικίνδυνο αυτό δίποδο έπρεπε να ζει υπό το νόμο της Σαρίας. Το λιγότερο που θα πάθαινε θα ήταν το ξερίζωμα της γλώσσας του από τ' αναρίθμητα ψέμματα και τις άπειρες εξαπατήσεις. Όσο για τα υπόλοιπα, τ' αφήνουμε στη φαντασία.

Μελετήστε το κάτωθι άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το μέγεθος της γιγαντιαίας γενοκτονικής προδοσίας και πράξτε αναλόγως.
Προδοσία προ των πυλών: Η κυβέρνηση "σβήνει" δύο Στρατιές!

Aκάλυπτο από στρατιωτικές δυνάμεις μένει ολόκληρο το μέτωπο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου με απόφαση της κυβέρνησης, κατόπιν εντολής της τρόϊκας, ενώ ετοιμάζονται και ανάλογες κινήσεις σε Αεροπορία και Ναυτικό. Την απόφαση ανέλαβε να την εκτελέσει το ΓΕΕΘΑ με πρόταση που υποβλήθηκε στα Επιτελεία με αντικείμενο την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr το ΓΕΕΘΑ με έγγραφο που εστάλη στα επιτελεία ενημερώνει και προωθεί προς λήψη απόφασης μέχρι το τέλος του μήνα την κατάργηση της Α’ Στρατιάς και του Α' Σώματος Στρατού. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα είναι η διατήρηση μόνο του Δ’ Σώματος Στρατού, της ΑΣΔΕΝ και του Γ’ Σώματος Στρατού (NDC-GR) το οποίο ούτως ή άλλως λειτουργεί ως ΝΑΤΟικο Στρατηγείο.

Πρακτικά ο ελληνικός Στρατός δεν θα διαθέτει επιχειρησιακό Στρατηγείο αφού θεωρείται ως πρακτικά αδύνατο να διοικείται από το Δ΄ Σώμα Στρατού και την ΑΣΔΕΝ.

Παράλληλα η πρόταση του ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνει την σύνταξη μελέτης στο μέλλον για την κατάργηση του Β’ Σώματος Στρατού, ενώ προβλέπεται και η κατάργηση της ιστορικής 8ης Μεραρχίας Πεζικού στα Ιωάννινα, αφήνοντας μόνο την 9η Μεραρχία Πεζικού να διοικεί ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας.

Το έγγραφο που εστάλη από το ΓΕΕΘΑ έχει ημερομηνία 17 Οκτωβρίου και όπως αναφέρεται στόχος είναι οι προτάσεις αυτές να περάσουν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου από το ΣΑΓΕ και μέχρι την 31 Οκτωβρίου από το ΣΑΜ.

Σημειώνεται, ότι όπως αποκαλύπτει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, το Α'ΣΣ έχει ως αποστολή όχι τόσο την προστασία των συνόρων από τον Βορρά, όσο την προστασία από αερομεταφερόμενες δυνάμεις του ενεργειακού κέντρου της χώρας που βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία! Και αυτό το Σώμα Στρατού το καταργούν! Είναι επικίνδυνοι ή όχι;

Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο έγγραφο είναι εάν στο μέλλον για λόγους ίσης μεταχείρισης θα χρειαστούν να καταργηθούν το ΑΤΑ και το Αρχηγείο Στόλου.

Προκαλεί εντύπωση η χρονική συγκυρία που λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτές με την τουρκική στρατιωτική μηχανή στο απόγειο της ισχυροποίησης της και την τουρκική προκλητικότητα να ξεπερνά κάθε όριο και δεύτερον το επείγον του θέματος λές και η απόφαση αυτή έχει επιβληθεί κάτω από πιέσεις.

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μία τόση σημαντική απόφαση για το μέλλον της ασφάλειας της χώρας λαμβάνεται με τέτοια προχειρότητα και ότι δεν έγινε σε 20 χρόνια γίνεται μέσα σε 10 ημέρες.

(πηγή άρθρου)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...