Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά την Αλβανία, τώρα και τα Σκόπια. Εκδηλώνεται το αμυντικο-επιθετικό σύμφωνο εναντίον της Ελλάδας.

Ολοένα και πιο εμφανές γίνεται το ενιαίο αμυντικο-επιθετικό σύμφωνο μεταξύ Τουρκίας-Αλβανίας-Σκοπίων -Βουλγαρίας και Ρουμανίας (γνωστό από την Ο.Ε.Α. ως Β.Α.Σ.Τ.Ρ.) που έχει θέσει στο στόχαστρό του την Ελλάδα. Σε ανακοίνωσή του ο μέγας σουλτάνος της Μικράς Ασίας Ερντογάν στάθηκε υπέρ και των Σκοπίων μετά τις πρόσφατες Τουρκο-Αλβανικές προσεγγίσεις.

Τα πιόνια της σκακιέρας πλησιάζουν στα επιθυμητά για τους Κινέζους της HONG σημεία ώστε να επέλθει η πολυπόθητη ανάφλεξη στα Βαλκάνια μέσω της τακτικής μπλόφας περί υποστήριξης του Ισραήλ σε Κύπρο και Ελλάδα.

Στο εσωτερικό της χώρας η προδοτική-γενοκτονική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαλύει υποδομές, αστυνομία, στρατό και πολίτες, προσπαθώντας με πανάθλια επικοινωνιακά παιχνίδια να εκβιάσει ένα σχιζοφρενικό εμφύλιο πόλεμο. Πολλοί ίσως πούνε ότι η Τουρκία είναι αντιπερισπασμός για να μεταφέρουμε το επίκεντρο της προσοχής μας μακριά από τους Συνταγματικώς μελλοθάνατους γιγαντοπροδότες της πατρίδας μας. Το παιχνίδι όμως είναι διπλό. Επιδιώκουν και τον πόλεμο και την οικονομική μας εξαθλίωση. Και η "χρυσή" στιγμή γι' αυτούς θα είναι όταν καταφέρουν να μας διχάσουν. Θα τους κάνουμε τη χάρη;

Ακολουθεί το άρθρο αναφοράς (πηγή) στο μέγα σουλτάνο και στα κακαρίσματά του περί... "Μακεδονίας":


Στήριξη Ερντογάν στα Σκόπια- «Δεν καταλαβαίνω τη στάση της Ελλάδας» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός

Στο πλευρό των Σκοπίων, όπως και αναμενόταν άλλωστε, τάχθηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην ΠΓΔΜ. O Ερντογάν χαρακτήρισε ως «Ακατανόητη» την άρνηση της Ελλάδας να αποδεχτεί τη λεγόμενη συνταγματική ονομασία της ΠΓΔΜ.

Με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο «Alexander the Great», το οποίο διαχειρίζεται εταιρεία τουρκικών συμφερόντων, ο Τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι: «Η «Μακεδονία» έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα, με το οποίο έγινε ανεξάρτητο κράτος. Η ελληνική θέση είναι για εμάς ακατανόητη και άδικη. Δεν κατανοούμε τη λογική ονομασιών με το πρόθεμα «άνω», «κάτω», «βόρεια» κλπ... Ζούμε σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, στον οποίο πρέπει να επικρατήσει η ειρήνη και η κατανόηση».

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, από την πλευρά του και εμφανώς ικανοποιημένος για όσα άκουσε από τον Τούρκο ομόλογό του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Τουρκία για την ηθική στήριξη που παρέχει για την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ αλλά και για την υποστήριξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων ώστε να προστατευθεί η ταυτότητα και το συνταγματικό όνομα της «Μακεδονίας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...