Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ υπάρχει γονίδιο ομοφυλοφιλίας

Και τέλος πια τα ψέμματα οι εξαπατήσεις και οι παρά φύσιν δικαιολογίες μαζί με τη βάνδαλη προπαγάνδα του τύπου "γεννήθηκα gay". Ο Αμερικάνικος Οργανισμός Ψυχολογίας ανακάλυψε ότι τέτοιο γονίδιο δεν υφίσταται και αυτό καθ' ορισμόν απορρίπτεται πλέον ζήτημα "γενετικής ταυτότητας", επιχείρημα το οποίο χρησιμοποιούσαν παρά-φύσιν άτομα για να δικαιολογήσουν τις λογής ορέξεις των.

Μεταξύ άλλων, ο οργανισμός αναφέρει ότι: "Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ επιστημόνων για τους ακριβείς λόγους που ένα άτομο αναπτύσσει ετεροφυλικές, αμφιφυλοφιλικές ή ομοφυλοφιλικές κατευθύνσεις. Παρόλο που εκτεταμένη έρευνα εξέτασε την πιθανότητα γενετικών, ορμονικών, αναπτυξιακών, κοινωνικών και πολιτισμικών αιτιών, δεν υπάρχουν ευρήματα που να επιτρέπουν στους επιστήμονες να καταλήξουν ότι η σεξουαλική κατεύθυνση του ανθρώπου αποφασίζεται από έναν ή περισσότερους από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Πολλοί πιστεύουν ότι η φύση και η ανατροφή παίζουν περίπλοκους ρόλους..."


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος οργανισμός το 1998 ισχυρίστηκε ότι "Υπάρχουν αξιόλογα πρόσφατα ευρήματα που προτείνουν ότι η βιολογία, συμπεριλαμβανομένων και των γενετικών ή οι έμφυτοι ορμονικοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στη σεξουαλικότητα του ατόμου".

Με αυτή τη μεταστροφή γκρεμίζεται η βάση πάνω στην οποία στηρίχθηκε η βάρβαρη προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας ώστε να εξαναγκάζει τον πληθυσμό στην αποδοχή αυτής της παρά φύσιν "εξέλιξης" των ατόμων.

Ο καιρός που η Μύκονος θα μετατραπεί σε κάτι αντίστοιχο του ζωολογικού κήπου ίσως να μην είναι τόσο μακριά. Ειδικά εάν μπει και εισητήριο και δημιουργηθεί ο "Παρά-Φύσιν Τουρισμός"...

Αντλήσαμε τις πληροφορίες μας από αυτό το άρθρο.

- Αδράστεια



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...