Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Στάχτες σε διαμάντια - Η βιομηχανία των Jew-el μας δουλεύει δεόντως;

Νάτα μας! Πριν από αρκετά χρόνια είχαμε μία πληροφορία που ανέφερε ότι τα διαμάντια βρίσκονται σε αφθονία, αλλά στην ουσία κρατείται μυστικό ώστε η αξία τους να είναι πάντοτε στα ύψη. Βέβαια τα μεγαλύτερα ορυχεία υπάρχουν σε μία συγκεκριμένη περιοχή, όπου οι Βαρούχ των ΗΠΑ τα παίρνουν με το κιλό και τα πουλάνε με το milligram.

Τώρα πλέον τα δεδομένα έχουν ξεπεράσει αυτό το απλοϊκό στάδιο, μιας και μπορούν να πάρουν στην κυριολεξία στάχτες και να τις μετατρέψουν σε διαμάντια. Το κόστος για την ενεργοποίηση μιας πρέσσας για μικρές ποσότητες είναι υπολογίσιμο, αλλά σκεφτείτε το πόσα λεφτά μπορούν να βγάλουν από μια πιο μαζική παραγωγή. Μήπως θα πρέπει ν' αρχίσουμε ν' αναρωτιώμαστε για ποιο λόγο (πέραν της πασίγνωστης οικοπεδοφαγίας και της γεωστρατηγικής υπονόμευσης) γίνονται τόσες πυρκαγιές ανά τον πλανήτη;


Εάν ιδιωτική εταιρία "επινόησε" τέτοια μέθοδο, φανταστείτε από πόσο καιρό θα υπάρχει αυτή η τεχνολογία.

Αναδημοσιεύουμε ένα άθρο που βρήκαμε στο 24ωρο.

Ένα νέο τρόπο μετατροπής της τέφρας των θανόντων επινόησε μια εταιρεία από το Σικάγο.
Οι συγγενείς των εκληπόντων νεκρών θα έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν την στάχτη του αγαπημένου τους προσώπου σε διαμάντι.
Πρόκειται για μια αρκετά ακριβή διαδικασία, η οποία στοιχίζει 22.000 δολάρια το καράτι. Σύμφωνα με αυτή τη νέα μέθοδο θα μπορούν να πάρουν την τέφρα από ένα κρεματόριο, να τη συμπιέσουν στους 3.000 βαθμούς Κελσίου και να κατασκευάσουν ένα διαμάντι.

--- Τέλος άρθρου ---

Τα κρεματώρια πλέον αποκτούν νέα "αξία". Ποιος είπε ότι οι πιο αιμοσταγείς γενοκτόνοι της ανθρωπότητας ήταν μονόπλευροι; Πάντοτε με το θάνατο έβγαζαν και λεφτά. Τώρα θα βγάζουν ΚΑΙ από τα πτώματα!

Ενδεικτικά επισυνάπτουμε δύο εταιρίες:
LifeGem, Cremation Solutions (δείτε όνομα!)


- Αδράστεια


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...