Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ελλάδα - Νορβηγία... παράξενες συμπτώσεις.

Μέλος μασονικής οργάνωσης
ο εκτελεστής, φαίνεται καθαρά
με την ποδίτσα του.
Πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από διαφόρους Νορβηγούς σε διάφορα forum και συζητήσεις μας λένε τα πράγματα από μια πραγματικά ενδιαφέρουσα προοπτική.

Σημειώσατε ότι η Νορβηγία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το κυβερνών κόμμα (των Εργατικών) έχει ήδη στις προθέσεις του να εισάγει τη χώρα στην Ευρω-κοινότητα. Ωστόσο, οι Νορβηγοί, ζώντας σε μία χώρα ανεξάρτητη και αυτάρκης σε πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής, δεν επιθυμούν την είσοδό τους σαν επαρχεία των Βρυξελών. Επομένως έπρεπε να παρουσιαστεί μία προβοκάτσια η οποία στόχευε καθαρά ν' αλλάξει την κοινή γνώμη υπέρ των Ευρωπαϊστών και ενάντια αυτών που επιθυμούν την ανεξαρτησία τους.

Αυτό που αξίζει την προσοχή μας είναι ότι η Νορβηγία σχεδίαζε την ΑΓΟΡΑ Ελληνικού χρέους ΕΚΤΟΣ ΕΚΤ και ΔΝΤ (και εκτός Κίνας) με σκοπό να ΜΗΝ επιτρέψει τη χρεοκοπία της χώρας μας και την εκμετάλλευσή της από διεθνείς τοκογλύφους. Αυτά και μάλιστα στις αρχές του μνημονίου, με σκοπό να φύγουμε από αυτό. Και τώρα που εισερχόμαστε σε άλλα ΔΥΟ μνημόνια, συμβαίνει το "αναπάντεχο" στη Νορβηγία.

Πλέον ξεκίνησε η επιχείρηση των κέντρων της Ε.Ε. που απαιτούν τον έλεγχο της πιο πλούσιας βόρειας χώρας ως επαρχεία τους.Η προβοκάτσια λοιπόν έγκειται στο ότι ο εκτελεστής εστάλη στην ετήσια συγκέντρωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος και μετέβη στο νησί Οτόγια με κυβερνητικό/επίσημο (για την ακρίβεια κομματικό) σκάφος. Στο άρθρο της Daily Mail (που συνδέσαμε πιο πάνω), η αστυνομία λέει μεν ότι πιστεύουν ότι ο δράστης ενήργησε μόνος του, αλλά υπάρχουν αποδείξεις το εναντίου. Επίσης η αστυνομία λέει ότι τον εντόπισε και στο Όσλο αλλά ΚΑΙ στο νησί αργότερα. Εφόσον τον "εντόπισε", κάτι υποψιαζόταν; Αν ναι, τότε γιατί δεν τον σταμάτησαν; Πώς γνώριζαν ποιον έψαχναν;

Επίσης η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν απλά μία επίθεση, αλλά μία τελετουργία καθώς ο εκτελεστής μιλούσε στο κινητό του μικρόφωνο (headset) και είχε σιγαστήρα. Επίσης υπήρχαν ιερείς και ψυχολόγοι! Για ποιο λόγο; (link σε μετάφραση στ' Αγγλικά). Τι σχέση έχει άραγε αυτή η τελετουργία με την τελετουργία αποκεφαλισμού των παιδιών στα Τέμπη κατά τις υψηλές μασονικές παραδόσεις;

Είμαστε μάρτυρες μίας επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου ώστε να κατηγορηθούν οι πατριώτες ως τρομοκράτες με σκοπό την επιβολή αυστηρών μέτρων και -βεβαίως- την επέμβαση της ΕΕ ως "σωτήρα" και μέλλουσα κυρίαρχο επί της Νορβηγίας. Μία Νορβηγία που θέλησε να βοηθήσει την Ελλάδα.

Εάν αυτά συμβαίνουν σε μία ευνομούμενη χώρα όπως η Νορβηγία, τι ετοιμάζουν άραγε για την Ελλάδα;


- Αδράστεια


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...