Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σχέδιο γενοκτονίας

Ένα ενδιαφέρον βιντεάκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα, η Κίνα στην ουσία φαίνεται να "περιμένει" την αποδυνάμωση/αυτοκαταστροφή της Δύσης (σ.σ. ιστολογίου: την οποία η ίδια ενορχηστρώνει και στη συνέχεια θα εκκαθαρίσει) για να κυβερνήσει τον κόσμο για τα επόμενα 5.000 χρόνια.



Και ύστερα κάποιοι τυχάρπαστοι συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν μακροχρόνια σχέδια (γέλως!). Δεσπινοίδες, κυρίες και κύριοι, υπάρχουν μορφές ζωής (ανθρώπινες και μη) που έχουν ισχυρότερη μνήμη από κάποια δίποδα χρυσόψαρα επιφανείας. Η αδυναμία πολλών να κατανοήσουν το γίγνεσθαι του πλανήτη δε σημαίνει ότι αυτό δε... γίνεται. Χώρες, έθνη και ζωή υπήρχαν πριν από εμάς και θα υπάρχουν μετά από εμάς, ανεξαρτήτως της μορφής. Η ροή συνεχίζεται και μετά από το dt που βρισκόμαστε εδώ. Είτε βάζουμε το λιθαράκι μας στην εξέλιξη το ανθρωπίνου είδους είτε το υπονομεύουμε.

Η νέα τάξη πραγμάτων σας χαρακτηρίζει αναλώσιμα κοντέηνερ. Και η συγκεκριμένη νέα τάξη καθοδηγείται από τη γενοκτόνο Κίνα.

Εάν σας αρέσει ο άνωθεν χαρακτηρισμός, τότε πραγματικά, σταθείτε εκεί που βρίσκεστε. Αναζητήστε ξανά το βόλεμα, την καλοπέραση, την επιλεκτική μνήμη και την αναζήτηση τρόπων να επιβληθείτε ενάντια αυτών που θα έπρεπε ν' αντιμετωπίζετε ως αδέλφια σας. Συνεχίστε να είστε ένα αναλώσιμο κοντέηνερ κρέατος και λίπους.

Όσοι απώλεσαν τη μνήμη, το νόα και τη ψυχή τους, καταδίκασαν τους εαυτούς των.


-Αδράστεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...