Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Λογοκρισία και επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου στο διαδίκτυο

Το σύστημα των προδοτών καλά κρατεί κι επεκτείνεται. Ψυχολογικές επιχειρήσεις (PsyOps) συνεχίζονται ακάθεκτες ενάντια σε αγανακτησμένους Bloggers, ψάχνοντας ακόμη και την παραμικρή δικαιολογία.

Πιο πρόσφατο συμβάν στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας Blogger δέχτηκε την επίσκεψη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο. Η αιτία; Έβρισε και απείλησε τον πρωθυπουργό. Τον άνθρωπο δηλαδή με εντολή του οποίου γενοκτονείται μία ολόκληρη χώρα. Τον άνθρωπο που πρόδοσε στην κυριολεξία τα πάντα και εξαπάτησε τους πάντες (εκτός της παρέας του & των εντολοδοτών του φυσικά).Τον άνθρωπο που εξαφανίζει από το χάρτη μία ολόκληρη χώρα. Τον άνθρωπο που μηδενίζει ένα ολόκληρο έθνος.


Βάσει του Ελληνικού Συντάγματος είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας ν' αντιστεκόμαστε ΜΕ ΚΑΘΕ μέσο ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν δια της βίας (πολλάκις αποδεδειγμένο) να το καταλύσουν.

Στο τέλος, το δικαστήριο άφησε τον Blogger ελεύθερο, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τελικά πρόθεση για κάλεσμα σ' εγκληματικές πράξεις. Η ουσία; Ένας δικαίως αγανακτησμένος πολίτης βρέθηκε στις τανάλιες ενός συστήματος "ασφαλείας", το οποίο προστατεύει τους προδότες αυτής της χώρας. Το ότι άφησαν τον άνθρωπο ελεύθερο δεν έχει να κάνει με το ότι ήθελαν να φανούν καλοί. Τέτοια ζητήματα δύνανται να ξεκινήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τους ασκούς του Αιόλου που θα πάρουν και θα σηκώσουν ένα μεγάλο -αν όχι όλο- μέρος του συστήματος. Γιατί η αντίσταση είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαίωμα.

Ειδικά στην παρούσα φάση του πολιτικού συστήματος, που ΔΕΝ υπάρχει ασυλία για εσχάτη προδοσία, εάν ξεκινούσαν δίκες, θα τραβούσαν τόση προσοχή που στο τέλος όσοι πληρωμένοι "δικαστές" και να κάλυπταν τα έδρανα, θα υπήρχαν σκηνές Αποκάλυψης με σωρεία πολιτικών και μανδαρίνων να οδεύουν προς εκτελεστικά αποσπάσματα.

Ο λαός πλέον θυμάται τους συνεργάτες των εσχάτων προδοτών. Δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Μήπως γι' αυτό το λόγο τα πολιτικά εκτρώματα προχωρούν σε προσλήψεις ακόμη 4.000 ατόμων στα σώματα ασφαλείας; Αυτές είναι οι "περικοπές" προσωπικού που διατυμπανίζουν για "περιορισμό" των δαπανών; Έχουν αρχίσει να φοβούνται άσχημα και γι' αυτό προσπαθούν να τρομοκρατήσουν.

Και η χρήση χημικών της περασμένης εβδομάδας ήταν απόπειρα δολοφονίας. Και στη κλίμακα που έγινε, μπορούμε να μιλάμε και για απόπειρα γενοκτονίας.

Η στιγμή που οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους κατά της Ελλάδος πλησιάζει. Και μαζί τους θα πληρώσουν όλοι όσοι συνεργάστηκαν, όσοι τους υπέθαλψαν και όσοι τους προστάτεψαν.

Είναι συνταγματικό μας δικαίωμα η προστασία της Ελλάδος και του πολιτεύματος. Οι πολιτικοί έχουν δημιουργήσει μία παράνομη και αντισυνταγματική δικτατωρία υπό το πέπλο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αυτή η κατάλυση έχει ενεργοποιήσει το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος.

Επομένως η ερώτησή μας είναι: Πόσο οι δυνάμεις ασφαλείας πραγματικά ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και την ευημερία της Ελλάδος; Θα είναι δυνάμεις ασφαλείας μίας ελεύθερης χώρας ή ταγματασφαλίτες μίας νεκρής χώρας;

Ίσως δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πως εάν χαθούμε εμείς, οι πολίτες της Ελλάδος, η ύπαρξή τους δε θα είναι πλέον απαραίτητη και θα σφαγιαστούν από τα ίδια άτομα που τώρα υπηρετούν.

Η σύνταξη του παρόντος άρθρου έγινε εξ αιτίας της κάτωθι δημοσίευσης:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85252&catid=30


- Αδράστεια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...