Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο "Έκτακτο: Επιφυλακή σε επίλεκτες μονάδες"


Από το ιστολόγιο Έλλην και Χάος

Προτού μπούμε στο ψαχνό έχουμε να πούμε στους αγνούς ερευνητές της αλήθειας, να μην ψαρώνουν σε στημένα άρθρα και πέφτουν στις παγίδες του εχθρού.
Δείτε την «έκτακτη» ανάρτηση του κινεζολαγνου προδοτικού ιστολογιου «Ολυμπία».

Κρατήστε την ώρα δημοσιεύσεως του άρθρου. Η δημοσίευση έγινε στις 25 Ιουνίου, 2011 στις 4:26 μμ !

Τώρα τι σχέση έχει η «FSB» με την όλη υπόθεση, θα δείτε παρακάτω και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας.

Ο «πράκτορας της FSB» (είχε δημοσιευτεί σχετικό σήμα για αυτόν από την Ο.Ε.Α. αν θυμάστε: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/ria-novosti-fsb.html ) συνέχιζε και μας έστελνε μετά απ'αυτό συχνά πυκνά, emails με «πληροφορίες».Ένα από τα «ενημερωτικά» emails του «πράκτορα της FSB» ήταν και το χθεσινό το οποίο θα δείτε παρακάτω αυτούσιο στα αγγλικά γραμμένο. Ε! λοιπόν το περιεχόμενο του email που λάβαμε, ήταν στα αγγλικά απευθείας από την «FSB» (υποτίθεται) και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με αυτό που ανάρτησε η «Ολυμπία» (τώρα, ποιος αντέγραψε ποιον, ρωτήστε τους ίδιους…. Το πιο πιθανό είναι, οι ίδιοι να αντέγραψαν του ίδιους και ο νοών νοήτο).

Ο «πράκτορας της FSB» όμως, μας έστειλε μερικές ώρες αργότερα την ίδια πληροφορία που είχε αναρτηθεί ήδη στο «Ολυμπία» δηλαδή μας έστειλε την πληροφορία στις 19:57 το βράδυ (όπως θα δείτε στην αποθηκευμένη σελίδα παρακάτω) ενώ η «Ολυμπία» το είχε αναρτημένο ήδη από τις 16:26. (4:26μ.μ.)

Ο «πράκτορας της FSB» στην Ελλάδα, έλαβε (υποτίθεται) από την κεντρική «FSB» την εν λόγω πληροφορία στις 22:49 το βράδυ(!!!!) ήτοι 10:49 PM στην αγγλική γλώσσα που ήδη είχε δημοσιεύσει στην ελληνική γλώσσα η «Ολυμπία» (στις 4:26μ.μ.), και σε εμάς την έστειλε μέσω e-mail στις 19:57 (!!!) (δείτε στην αποθηκευμένη φωτογραφία)...

Τώρα πως είναι δυνατόν ο εν Ελλάδι «πράκτορας της FSB» να μας έστειλε νωρίτερα την πληροφορία απ' ότι ο ίδιος την παρέλαβε, αυτό είναι απορίας άξιο. Τι παιχνίδια και καραγκιοζιλίκια είναι τώρα αυτά; Μας προκαλούν εμετό πλέον!

Επίσης η κινεζολάγνα «Ολυμπία» από που πήρε την πληροφορία αυτή (;;;), δεν μας το λέει….. το ζητάνε επίμονα οι αναγνώστες αλλά τζίφος, αρνείτε ύποπτα και επίμονα να δώσει την πηγή της τόσο κρίσιμης πληροφορίας που αυτή δημοσίευσε.
Μήπως η στημένη «Ολυμπία» συνεργάζεται με τους συμπαιγνιακους ρώσους πράκτορες και αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες αναγνώστες με ψεύτικους συναγερμούς "false flags"; Διότι «Ολυμπίες» και «πράκτορες της FSB» (δηλαδή η ίδια η Ρωσική κυβέρνηση) συμπλέουν σε ένα θέμα: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ ΓΙΑ ΚΙΝΑ!!!

ΥΓ.
Παρακαλούμε για δεύτερη και τελευταία φορά τον «πράκτορα της FSB» να κόψει την επαφή μαζί μας. Δεν θέλουμε καμία επαφή με εσάς κύριοι και το ίδιο σας διέταξε και η Ο.Ε.Α..
Επαφή μόνο μέσω Ρωσικής Πρεσβείας Αθηνών με τον επώνυμο εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. (κ.Γιάννη Καραγεωργίου - Όλα τα στοιχεία του ήδη τα έχετε εδώ και πάνω από 1 χρόνο).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...