Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζουν τις ύπουλες επιθέσεις τα μόγγολα του UCC εναντίον της Ελλάδος

Έπειτα από την πρόσφατη ανάρτηση του Έλλην & Χάος, τα εκτρώματα του UCC, ήτοι "Απελευθερωτικού" (και καλά) Στρατού Τσαμουριάς, αντίστοιχο του UCK, συνεχίζουν τις πρωτοφανείς επιθέσεις με πυρκαγιές στα βουνά της Ηπείρου, όπου λόγω υγρασίας και θερμοκρασίας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξουν φωτιές από φυσικά αίτια.

Ακολουθεί άρθρο του NewsIT, το οποίο κάνει μια απλή αναφορά στο γεγονός:

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, ωστόσο οι πυροσβέστες συνεχίζουν και τον Σεπτέμβριο να δίνουν μάχη με τις φλόγες...
Συνεχίζει το καταστρεπτικό της έργο η φωτιά κοντά στο χωριό Πάδες Κόνιτσας στο βουνό Σμόλικας, καίγοντας πυκνή δασική έκταση από πεύκα. Η φωτιά βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή όπου η πρόσβαση πεζοπόρων τμημάτων πυρόσβεσης, είναι εξαιρετικά δύσκολη και μόνο από αέρος ένα ελικόπτερο προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο.

Επιπλέον στην περιοχή υπάρχουν εγκαταλελειμμένα πυρομαχικά από τον εμφύλιο και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκρήξεων.

Στο μεταξύ το απόγευμα εκδηλώθηκε φωτιά στο Γαρδίκι Λαψίστας Ιωαννίνων και γρήγορα πήρε διαστάσεις, απειλώντας και πτηνοτροφεία που βρίσκονται στην περιοχή. Κι εκεί έχουν κινηθεί προς το παρόν πεζοπόρα τμήματα από την Πυροσβεστική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Σκάνδαλο του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας. Για την κατάσβεσή της, εκτός από τα πεζοπόρα τμήματα επιχειρούν και δύο αεροσκάφη.

Πυρκαγιά καίει από το μεσημέρι χαμηλή βλάστηση στην περιοχήΜανδράκι της Ύδρας. Στο μέτωπο επιχειρούν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα, 7 άτομα πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή και οι πυροσβέστες αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο πριν νυχτώσει.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...