Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Επιβεβαίωση της ΟΕΑ περί μπλόφας στη κόντρα Τουρκίας - Ισραήλ ώστε η Ελλάς να επωμισθεί τον πόλεμο

Επισυνάπτουμε το άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα που δημοσιεύτηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011. Φαίνεται καθαρά ότι όλο το σκηνικό στήνεται ως μπλόφα ώστε η Ελλάς να εμπλέξει σε πόλεμο με την Τουρκία και τα κράτη που έχουν συνάψει με αυτή κοινό Αμυντικο-Επιθετικό Σύμφωνο, ήτοι Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια & Ρουμανία (στρατοί αναφερόμενοι από την ΟΕΑ ως άξονας ΒΑΣΤΡ).

Ακολουθεί το άρθρο:

Ρίχνει τους τόνους για την Τουρκία το Ισραήλ
Καθησυχαστικό εμφανίστηκε το Ισραήλ για την κρίση στις σχέσεις με την Τουρκία. «Ό,τι έγινε, έγινε» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Εχούντ Μπαράκ, λέγοντας ότι η ένταση θα αποκλιμακωθεί.

«Σε τελική ανάλυση, αυτό το κύμα θα περάσει. Κατανοούμε την πραγματικότητα. Κατανοούν την πραγματικότητα», δήλωσε στο ισραηλινό ραδιόφωνο ο υπουργός Άμυνας.
«Είμαστε οι δύο πιο σημαντικές για τη Δύση και την περιοχή χώρες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις διαφωνίες», είπε.
«Το σημαντικότερο είναι να μην υπάρχει σύγχυση, να μην εμπλακούμε σε αυτή την δίνη. Η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει εχθρός του Ισραήλ και δεν σκοπεύουμε να ξοδέψουμε ύβρεις και ενέργεια σε αυτό», πρόσθεσε, σε μία φανερή προσπάθεια να εξευμενίσει την Άγκυρα.
Ερωτηθείς εάν το Ισραήλ θα ζητήσει συγγνώμη για την επιχείρηση κατά του πλοίου Mavi Marmara τον Μάιο του 2010 που στοίχισε τη ζωή σε εννέα Τούρκους ακτιβιστές, ο Εχούντ Μπαράκ είπε ότι η υπόθεση αποτελεί «χυμένο γάλα» (αναφορά στην παροιμία «Ποτέ μην κλαις πάνω από το χυμένο γάλα»), λέγοντας ουσιαστικά ότι «ό,τι έγινε, έγινε».
«Δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.
Η κρίση μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας είναι διμερές θέμα, στο οποίο η Συμμαχία δεν θα παρέμβει, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν από την Πράγα.
Ωστόσο, η Ουάσινγκτον έχει ξεκινήσει προσπάθειες να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Η Χίλαρι Κλίντον βρίσκεται σε επαφή και με τις δύο πλευρές (καθώς και με τον Μαχμούντ Αμπάς), καθώς οι ΗΠΑ φοβούνται ότι η ένταση αυτή θα επηρεάσει και το παλαιστινιακό ζήτημα, σε μια περίοδο που οι Παλαιστίνιοι ετοιμάζονται να ζητήσουν την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους από τον ΟΗΕ.
Με βάση τα άνωθεν, επιβεβαιώνεται η ΟΕΑ στο ηχητικό σήμα της:
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΕΟΝ.

...και το έγγραφο σήμα της:
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2011

Τι θα πράξουμε, ω Έλληνες; Θα εμπλακούμε στην παγίδα πολέμου ώστε να χάσουμε το 1/3ο του πληθυσμού μας όπως έχει σχεδιασθεί, με επακόλουθο την άνοδο ενός Φύρερ στην εξουσία για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας μας; 
Διότι εάν εισέλθουμε σε πολεμική δίνη με την παρούσα κατάσταση του στρατεύματός μας εναντίον 5 χωρών (μη συμπεριλαμβάνοντας όλο τον Ισλαμικό πληθυσμό εντός των αστικών κέντρων) οι καταστάσεις θα είναι δύσκολες.

Η αναβάθμιση του στρατεύματός μας και η εσωτερική εκκαθάριση από τους γιγαντοπροδότες και τους λαθραίους είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ανάγκες. Διαφορετικά... οι σφαίρες του εχθρού δε θ' αναγνωρίσουν ελαφρυντικά. Θα χτυπήσουν αριστερούς, δεξιούς, σοσιαλ-η-στές, μασόνους, παπάδες κτλ. Δε θα παίζει ρόλο πια.

Αλλά εάν υπήρχε λίγο μυαλό ή έστω λίγο ήθος και ενδιαφέρον για την πατρίδα, δε θα κάναμε αυτές τις συζητήσεις.

Ώψωμεν.

-Αδράστεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...