Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο στρατός να μαζέψει φόρους από τους Έλληνες"...

...είπε χαρακτηριστικά ένα ον που ακούει στ' όνομα Günther Oettinger. Τ' ακριβή λόγια του Γερμανού επίτροπου είναι "Η Ευρώπη θα πρέπει να στείλει 'κυανόκρανους' να πάρουν τον έλεγχο της συλλογής των φόρων των Ελλήνων και να πουλήσουν την κρατική περιουσία. Θα πρέπει να είναι καλά οπλισμένοι."

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από τον κάθε Έλληνα, την κάθε Ελληνίδα, να κρατηθούμε ψύχραιμοι και να μην κοσμήσουμε το συγκεκριμένο ον με διάφορα επίθετα. Ο κύριος Oettinger πάντως θα πρέπει να είναι υπερήφανος για τη γενοκτονική κληρονομιά του και πιστεύουμε πως η απάντηση που οφείλουμε να του δόσουμε πρέπει να είναι ανάλογη του ήθους και των τακτικών που ο ίδιος περιγράφει και εκθειάζει. Αυτές τις μέρες πληρώνουμε το έλεος που επιδείξαμε σ' ένα τσούρμο δολοφόνων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Για να βλέπουμε σε τι μόσχους επιδείξαμε μεγαλοψυχία.



Ο αρθρογράφος της Telegraph που κατέγραψε το σχολιασμό του "όντος" ξεκαθαρίζει ότι αυτό που ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση από την Ελλάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει, να υπάρξει πτώση δηλαδή του ελλείματος από το 16% σε λιγότερο του 3% σε τρία χρόνια δίχως οικονομικά κίνητρα, ανακούφιση από μέρος του χρέους ή κάποια νομισματική υποτίμηση (η οποία είναι αδύνατη λόγω Ευρώ).

Αλλά ο στόχος των "εταίρων" μας δεν είναι η επιστροφή της Ελλάδος σε υγειή ζώνη ανάπτυξης. Επιζητούν την κατάκτησή της και τον αφανισμό των Ελλήνων ώστε ο τόπος να κατοικηθεί από... "φιλέλληνες".




Το πλήρες άρθρο της Telegraph εδώ.

-Αδράστεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...