Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Ας "φάμε" λίγη σαπίλα ακόμα

Η Λιάνα Κανέλλη, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας Λ7.

Ο επικεφαλής της Θύρας Λ7 Τάκης Τ. φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και άνθρωποι της νύχτας.
Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά, από το 2002 έως το 2005, 186 δισεκατομμύρια δραχμές, χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή
των αγώνων, ενώ όπως έγινε γνωστό υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Γυναίκα ατόμου επίσης, που είναι συνεργάτης της Ιντραλότ και έχει άμεση σχέση με τα αθλητικά δρώμενα, κέρδισε μέσα σε μια διετία 11 εκ ευρώ.


Πηγή


Σ.Σ. Ιστολογίου: Αυτά προς κάποιους που θεωρούν πως ΜΟΝΟΝ το πολιτικό σύστημα είναι υπεύθυνο για τη σημερινή κατάντια του κόσμου, ενώ όλοι αυτοί που το στήριζαν επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες είναι αθώες περιστέρες. Ειλικρινά η νοοτροπία του "φταίνε οι άλλοι" πρέπει κάποια στιγμή ΝΑ ΠΑΨΕΙ και ν' αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν. Σε κάποιους περισσότερες, σε άλλους λιγότερες. Και οι ευθύνες υπάρχουν είτε ενεργητικές (κάτι κάναμε) είτε σε παθητικές (ανεχτήκαμε μην κάνοντας τίποτα), ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εφεξής. Γιατί το ζητούμενο είναι ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, όχι απλά κάποιοι να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων... γιατί κι αυτοί θ' αποδειχτούν ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ (Is-No-Good = Άχρηστος).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...