Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει.Όλο το ψήφισμα της Λαικής Συνέλευσης Συντάγματος.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΝΤΕΣ
που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ότι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο -οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συσντρίμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.


Η Λαική Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

Για ΔΙΑΔΟΣΗ ως Δελτίο Τύπου στα ΞΕΝΑ και Ελληνικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο
Σ.Σ. Ιστολογίου:
Τα υψηλόβαθμα στελέχη του καθεστώτος γνωρίζουν τι επέρχεται και προετοιμάζονται ανάλογα. Να είστε σίγουροι ότι όταν φτάσει η στιγμή που θα φύγουν, θα μας ρίξουν σε απίστευτες γενοκτονικές περιπέτειες ως αντιπερισπασμό για ν' αρπάξουν ότι μπορέσουν και να φύγουν. Αυτό για μικρό παράδειγμα. Αλλά δε θα μείνουν εκεί.

Και μη γελιέστε. Αυτοί που κινούν τα νήματα του καθεστώτος θα έχουν έτοιμη την "απάντηση" στα αιτήματά μας. Στην ορολογία τους ονομάζεται "πολιτική εφεδρεία". Εκεί θα βρίσκεται και η μεγαλύτερη παγίδα.

Για μία αποτελεσματική ανατροπή ενός καθεστώτος, πρέπει να προβλεφθεί και η επόμενη ημέρα. ΑΥΤΟ είναι το κλειδί. Διαφορετικά θ' "απελευθερωθούμε" για να μας κυβερνήσουν Βαυβαροί "φιλέλληνες" ή... "έλληνες" (κατά το χαρακτηρισμό των επικυριάρχων).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...