Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Λαθροεισβολείς Α.Ε.

Φάκελος 06Athens1652 των Wikileaks.

Σύντομη περιγραφή:
Τον Ιούνιο του 2006 ο επιτετραμμένος της πρεσβείας του Πακιστάν στην Αθήνα συναντά τον Αμερικανό πρέσβη και του αποκαλύπτει πως πιστεύει ότι υπάρχει σημαντική σύνδεση μεταξύ λαθρεμπόρων-διακινητών λαθρομεταναστών στην χώρα μας και κυκλωμάτων της Ισλαμικής τρομοκρατίας στην Αθήνα. Ο Πακιστανός διπλωματικός υπάλληλος προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ακόμη και για συνέργεια στη διακίνηση λαθρομεταναστών από την χώρα του στην Ελλάδα.

Μέσα στο κείμενο του συγκεκριμένου αρχείου παρατηρούμε ότι μέσω ενός ανεπίσημου συστήματος διακίνησης χρημάτων εν ονόματει hawala μαύρο χρήμα διακινείται σε διάφορες οργανώσεις εντός της Ελληνικής επικρατείας (σ.σ. με τις "υγειές" σας ω "αλληλέγγυοι" προδότες ολκής) σε συνεργασία ΚΑΙ με την Ελληνική κυβέρνηση. Οι χρηματοδοτήσεις που καταλήγουν στις τσέπες κάποιων έχουν ως σκοπό τη δημιουργία ακραίων Ισλαμιστικών πυρήνων στην Ελλάδα (αποσταθεροποίηση της χώρας), οι οποίοι μέσω εγκληματικών πράξεων και παράνομου εμπορίου χρηματοδοτούν, μέσω του ίδιου συστήματος μεταφοράς χρημάτων (το οποίο όλως τυχαίως ΔΕΝ είναι παράνομο στην Ελλάδα), ακρο-ισλαμικές οργανώσεις στο Πακιστάν.

Για να το δούμε σε απλά Ελληνικά. Ελληνίδες, Έλληνες, οτιδήποτε αγοράζετε από Πακιστανούς/Ισλαμιστές, στην ουσία ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ την αποσταθεροποίηση της πατρίδας σας, τη καταστροφή του κοινωνικού ιστού και την ενίσχυση της τρομοκρατίας και των στρατευμάτων που θα χρησιμοποιηθούν ενάντιά σας. Και η τωρινή κυβέρνηση των Εθνο-προδοτών φροντίζει ακριβώς να μη δύναστε ν' αγοράζετε πλέον Ελληνικά προϊόντα και να καταλήγετε στα Κινεζικά.

Και όλως "τυχαίως" (πάλι) το σύστημα διακίνησης μαύρου χρήματος hawala χρησιμοποιείται από την Κίνα για τη διακίνηση Κινεζικών προϊόντων μέσω Πακιστάν. Ήδη η Ινδία ξεκίνησε τις προσπάθειες εντοπισμού της πορείας που διαγράφουν οι διακινήσεις των χρημάτων. Εμείς;... Τέτοια προδοσία δεν έχει δει ΠΟΤΕ ο πλανήτης.

"Πίσω από εμάς είναι η Κίνα, μαζί θα είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη", Ταλάτ Μασούντ, πολιτικός αναλυτής και στρατηγός εν αποστρατεία. (πηγή)

Ένα τεράστιο κομμάτι του μαύρου χρήματος διακινείται ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ μέσω Πακιστανικών & κυβερνητικών καναλιών (ΜΚΟ), οι οποίοι τελευταία προσπαθούν πάσει θυσία να καπελώσουν το κίνημα των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

ΔΗΛΑΔΗ, το ΠΑΣΟΚ (και παλιότερα η ΝΔ, μιας και το κείμενο είναι του 2006 με χρόνια ιστορίας πριν) και το παρακράτος του αφήνουν -με το αζημίωτο- την εισβολή λαθροεισβολέων και μοιράζονται τα κονδύλια με τους ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ αντικυβερνητικούς αριστερούς.

Με απλή επαγωγική λογική, ΠΑΣΟΚ = ΝΔ = ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε εδώ.

Και θα κλείσουμε το παρόν άρθρο με μία ατάκα του Ιωσήφ Στάλιν που πρόσφατα εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο, μιας και εισερχόμαστε στην εποχή των εκ-Κίνας ελεγχόμενων παγκόσμιων επαναστάσεων (μέσω του Χέσε-λ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων):

"Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις μία επανάσταση είναι να την ηγηθείς".

Ελληνίδες, Έλληνες, επιστούμε την προσοχή σας.


-Αδράστεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...