Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Περί επαναστάσεως

Επειδή οι καιροί συζητούν περί επαναστάσεων, θεωρούμε ότι το κάτωθι απόσπασμα είναι επίκαιρο. Παρμένο από τον φάκελο της Ο.Ε.Α. του 1985.


"Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πριν το 1821 η ελληνική οικονομία είχε ενεργητικό από έσοδα των Ναυτικών Στόλων Νήσων, έσοδα Εμπορίου Διεθνούς με έδρα Ανατολική Ελλάδα Μικράς Ασίας - Αρχεία Σμύρνης - έσοδα από Εμπόριο Αιγιπτιωτών Ελλήνων, έσοδα από Θεσσαλίας προς Αυστροουγγαρία, κ.λπ. ισοδύναμα σε χρυσές λίρες σε σημερινά 65.000.000.000δολ. ή ολογράφως: ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ. Αυτό ίσχυε όταν λειτουργούσε η ΙΔΙΩΤΙΚΗ και όχι η Τραπεζική Αποταμίευση κάτω από δεινές συνθήκες Τουρκικής κατοχής. Τι συνέβη λοιπόν όταν η Ελλάδα "απελευθερώθηκε";Πως "υπό κατοχή" η Ελλάδα είχε ισοδύναμη Οικονομία με άλλα ανεξάρτητα κράτη, είχε ισοδύναμη Ναυτική Τεχνολογία με άλλα Κράτη, είχε ισοδύναμη Πολεμική Τεχνολογία και Παραγωγή με τις τότε Μεγάλες Δυνάμεις, είχε τη .ύναμη να ανατρέψει τον Οθωμανικό Ιμπεριαλισμό, ενώ η "ελεύθερη" Ελλάδα μετά το 1821 έφθασε στην Οικονομική Καταστροφή, στην Καταστροφή της Ναυτιλίας της, στην εξαφάνιση της Τεχνολογίας Ανταγωνισμού, και στην υποδούλωση της στον Ατλάντιο Εβραϊκό Ιμπεριαλισμό με τα τέσσερα πρόσωπα: Εβραίοι Γλύξμπέργκερ Βαυαρίας, Εβραίοι Λόϋδ Τζωρτζ ντ΄ Ισραέλι Αγγλίας, Εβραίοι Αϊζενχάουερ και Κίσινγκερ USA, και Εβραίες Σιμόν Βέϊλ ΕΟΚ; Πως το κατορθώσατε αυτό προδότες άξιοι κρεμάλας όλων των "ελληνικών" κυβερνήσεων;
Οι απαντήσεις είναι δύο, τη μία θα τη δώσουμε εμείς του Τμήματος Οικονομικής Αναλύσεως της Ο.Ε.Α. και την άλλη οι συνάδελφοι του Τμήματος Γεωπολιτικής Αναλύσεως της Ο.Ε.Α. όταν έλθει η ώρα.


Από έρευνα ιστορικών αρχείων διαπιστώνεται ότι ουδέποτε υπήρξε Τουρκική εξουσία στην Οθωμανική Αυτοκρατορία διότι η Πύλη κατεχόταν από το 1200μ.Χ. από Ατλάντιους Εβραίους Σουλτάνους και όχι από Ατλάντιους Μογγόλους Σουλτάνους ή Ατλάντιους Άραβες Σουλτάνους. Στον απληροφόρητο αναγνώστη εξηγούμε ότι Εβραίοι, Άραβες και Μογγόλοι μεμυημένοι της Υπερστοάς "ΤΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ" ή "ORDO ADEPTIS ATLANTIS", θεωρούν τις τρείς ανωτέρω φυλές σαν ενιαία "Ατλάντια Ομοφυλία" με προέλευση τις αποικίες της βυθισμένης Ατλαντίδος, θανάσιμου εχθρού της Ελληνικής Δραβίδιας Ομοφυλίας, εδώ και 12.500 χρόνια.


Αυτή ακριβώς η εβραϊκή εξουσία της Πύλης είναι που παρά τους φαινομενικούς διωγμούς, συντήρησε την Κρυπτοσιωνιστική Ορθόδοξη Εκκλησία που δίδασκε στους έλληνες το περίφημο "όποιος σφάζεται από Τούρκο αγιάζει". ----- (;) Ίδε "Κριτία" και "Τίμαιο" Πλάτωνος.


Αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία με τα οικονομικά της φέουδα συντήρησε με την σειρά της την τάξη των τσιφλικάδων, ώστε Εκκλησία και Προύχοντες να εξασφαλίζουν την Τουρκοεβραϊκή κατοχή. Στα ιστορικά αρχεία του 21 ο αναγνώστης δεν διαβάζει χωρίς λόγο την ύβρη που συνήθιζε ο Καραϊσκάκης "Τουρκοεβραίοι μπάσταρδοι". Αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία επρόδωσε την επανάσταση του 1750 και την έπνιξε στο ελληνικό αίμα, έως ότου στα 1810 έχασε τον έλεγχο πάνω στους Έλληνες από θρησκευτική άποψη, όπως τον είχε ανέκαθεν χαμένο από οικονομική άποψη. Διότι, παρά τις ύπουλες εβραιοχριστιανικές διδασκαλίες "μη θησαυρίζετε επί της γης" και λοιπές εμετικές αηδίες, οι Έλληνες θησαύριζαν σε σημείο που στις κασέλες των Νησιωτών και των Ελλήνων της Σμύρνης να έχει συγκεντρωθεί όλος ο χρυσός της Ανατολικής Μεσογείου.


Η απώλεια θρησκευτικού ελέγχου είχε συνέπεια την απώλεια πολιτικού ελέγχου σε σημείο που οι έλληνες έκαναν εμετό τα εβραιοχριστιανικά συνθήματα "αγάπα τους εχθρούς σου" και "τα όπλα ημών δεν είναι σαρκικά" και άρχισαν  αντιχριστιανικώτατα να σφάζουν τους Τούρκους εχθρούς. Τότε η μαστρωπός του Ελληνισμού Ορθόδοξη Εκκλησία άλλαξε στάση και έγινε "φιλέλλην" σε σημείο που να "καπελώσει" την επανάσταση επικαλούμενη μερικούς ...διάκους που πολεμούσαν με τους Έλληνες διότι δεν γνώριζαν τα... βαθειά νερά της μάστιγας του χριστιανισμού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία που ακόμα σήμερα επιδεικνύει δωρεές ελληνικών γαιών που της έκανε η Πύλη, σε συνεργασία με τις Στοές Ι Ζακύνθου, ΙΙ Κερκύρας, 21 Βόλου, 31 Αθηνών και 41 Θεσσαλονίκης - τροφού των ομογάλακτων καθαρμάτων Βενιζέλου ή ΒΕΝΙΖΑΛ και Κεμάλ Ατατούρκ, αμφοτέρων εβραίων - αποκεφάλισε κυριολεκτικά και μεταφορικά τους γενάρχες Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη, Καραϊσκάκη, Μαυρομιχάληδες, κ.λπ. που είχαν θυσιάσει οικογένειες και περιουσία στην επανάσταση. Εξευτέλισε τους ήρωες που έδωσαν τα πάντα, τους αφόρισε όπως είχε αφορίσει τις επαναστάσεις του 1750 και του 1821, και εγκαθίδρυσε Βασιλεία με Βασιλέα τον Όθωνα της Μογγολικής - Εβραϊκής Μειονότητος Βαυαρίας, μέλος επίλεκτο του οίκου Γλυξμπέργκερ και της Στοάς "ΠΕΦ:ΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΥΑΡΙΑΣ" που αργότερα μέσω των εβραίων Χίτλερ, Έρκχαρτ, Χαουσχόφερ και Λίνκολν Φον Τρέμπιτς παρήγαγε τον Ναζισμό. Για τον απληροφόρητο αναγνώστη σημειώνουμε ότι οι Βαυαροί ή Άβαροι δεν είναι Ευρωπαϊκή Γερμανική φυλή αλλά υπόλειμμα Εβραιομογγολικής Ορδής μετά από επιδρομή του Τσέγκις Χαν-Καν-Κουν-Κοεν της Τέταρτης Ορδής Ούννων Βουλγάρων και Πέμπτης Ορδής Ούγγρων-Φινλανδών.


Τα πρώτα μέτρα που πήρε ο εβραιομογγόλος Όθων, ήταν παύση μετακίνησης των Ελλήνων με τα περίφημα διατάγματα που απαγόρευαν στους έλληνες την μετακίνηση στο εσωτερικό χωρίς διαβατήριο και άδεια της Βαυαρικής Αστυνομίας. Έτσι, καταστράφηκε η παραγωγή και η διακίνηση του εμπορίου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με τα διατάγματα διαβατηρίων του Όθωνα η Θεσσαλία δεν επικοινωνούσε με τη Μακεδονία ή με την Πελοπόννησο, ο Βόλος κύριο εξαγωγικό κέντρο δεν επικοινωνούσε με την "ελεύθερη" Στερεά Ελλάδα κ.λπ., δηλαδή οικονομική διάλυση των όσων επιζούσαν σαν οικονομική δύναμη έστω και κάτω από την τουρκική κατοχή, στην Δυτική Ελλάδα.


Στην Ανατολική Ελλάδα της Μικράς Ασίας το χτύπημα δόθηκε με δεύτερη επιχείρηση "απελευθέρωσης" υπό την αρχηγία του κρυπτοεβραίου εκ Κρήτης ΒΕΝΙΖΑΛ ή Βενιζέλου, ο οποίος υπό τις οδηγίες της Στοάς 41 Θεσσαλονίκης, ακριβώς στη μέση της εκστρατείας και στο αποκορύφωμα του πολέμου, στήνει το θέατρο των εκλογών, τις οποίες φροντίζει να χάσει από τον "Γερμανόφιλο" εβραιοβαυαρό βασιλέα και αποχωρεί για γαμήλιο ταξίδι στην Ινδία με την εβραιοαμερικάνα σύζυγό του.


Η συμπαιγνία "διαμάχη" μεταξύ του "αγγλόφιλου" εβραίου ΒΕΝΙΖΑΛ, και του "γερμανόφιλου" βασιλέως εβραίου Βαυαρίας ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ, οδήγησαν στην διάλυση του Ελληνικού Στρατού και στην διάλυση του ελληνικού πολιτισμού Ανατολικής Ελλάδος Μικράς Ασίας. Εθνική συρρίκνωση και οικονομική καταστροφή. Από την Μικρασιατική καταστροφή και μετά η Ελλάδα έγινε ο αποδέκτης αγγλοεβραϊκών δανείων που έμελλαν να μην εξοφληθούν ποτέ, αλλά να ανατοκίζονται εις τους αιώνες υποθηκεύοντας την ατομική περιουσία του κάθε έλληνα, σε ξένες Τράπεζες, εν αγνοία του."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...