Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Σήμα εκτάκτου ανάγκης

Του Χρήστου Τζάρτζου
Επειδή βλέπω ότι η ενημέρωση μέσω ιστολογίων δεν αρκεί και επειδή κανένας δεν αντιλαμβάνεται αυτό που έρχεται, στέλνω σήμα σε όσους Έλληνες κωφεύουν σχιζοφρενικά μπροστά στο δράμα της αλώσεως του τόπου από τους εκατομμύρια εισαχθέντες αλλοεθνείς. Δεν θα ξαναανεχτώ να ακούσω για σίγηση από τα ΜΜΕ εγκλήματος από λαθροέποικο εναντίον Έλληνος. Προχθές ήταν ο Άγιος Παντελεήμονας, χθές ήταν η Πάτρα, σήμερα στην ίδια κατάντια οδεύει η Θεσσαλονίκη.

Ρε σεις αυτοκτονημένοι Νεοέλληνες – νεογενίτσαροι ακόμα δεν το πιάσατε το νόημα; Θα είμαι ξεκάθαρος: το κοινοβούλιο με πρόδωσε διότι όταν γίνεται κάτι στραβό, αδικηματικό και εγκληματικό εναντίον του γηγενούς Έλληνα δεν χωρεί άλλη λέξη εκτός από την προδοσία. Επειδή σέβομαι το Σύνταγμα του οποίου η τήρηση επαφίεται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων, δηλώνω πλέον την εναντίωσή μου στο Βαλκανικό προτεκτοράτο των δανειοδοτών Richardo (του οίκου των Rothchild)που θέλει να λέγεται Ελληνικό κράτος.Κι ερωτώ. Γιατί απουσιάζει η αστυνομία; Γιατί δεν αντιδράει ο στρατός; Τόσο πολύ έχει διαβρώσει η μασωνία τις ηγεσίες των σωμάτων ασφαλείας; Ως πότε θα ανεχόμαστε “ ”αθώους”" λαθρομετανάστες – εποίκους να κάνουν επίδειξιν δυνάμεως στο κέντρο της Αθήνας; Τόσο μαλθακοί έχουμε γίνει; Κλείνουν τα ελληνικά καταστήματα και ανοίγουν ξένα, και μάλιστα, υπό την προδοτική προστασία των εκάστοτε κυβερνήσεων. Ο εποικισμός της χώρας μου είναι ο πιο μεγάλος στα νεότερα χρόνια. Για ποιά μεταναστευτική πολιτική μιλάνε ακόμα οι πολιτικάντηδες μασώνοι ανθέλληνες; Κι αν δεν είναι μασώνοι, ας μου κάνουν μια μήνυση. Σας κλέβουν τα ψιλικατζίδικα κι ο νόμος δε σας προστατεύει. Σας ληστεύουν στο δρόμο μέρα μεσημέρι κι ο νόμος δε σας προστατεύει. Φτάσατε να σας βιάζουν στα σοκάκια κι ο νόμος πάλι δε σας προστατεύει. Για τους δημοσιογράφους δε θα πω πολλά γιατί είναι ένα και το αυτό με τους διεθνιστές ανθέλληνες πολιτικούς. Θα ανεχτείτε την Κυπροποίηση της Θράκης μέσω του Δούριου Ίππου του Καλλικράτη; Τι θα κάνετε ρε πατατοκεφτέδες νεογενίτσαροι του φραπέ όταν θα αρχίζουν να ξεσηκώνονται οι ξένες λαθρομεταναστευτικές ορδές εναντίον σας; Θα τους αντιμετωπίσετε με το καλαμάκι; Ή θα κάνετε ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία χτυπώντας τηγάνια; Πιστεύετε ρε σεις αυτοκτονημένοι νεοχίππιδες ότι θα σας σεβαστούν; Ή μήπως νομίζετε πως θα σας λυπηθούν αν κρατάτε την ηλίθια λευκή σημαία της ήττας; Σας το λέω. Οι πρώτοι που θα σφαχτούν απ’ τους λαθρομετανάστες θα είστε εσείς οι διεθνιστές του Indymedia που τους υποθάλπετε. Ξυπνήστε! Τρέφετε φίδια στον κόρφο σας. Σας ενημερώνω μέσω του φιλόξενου αυτού ιστοχώρου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εισβολέων δεν είναι γυναικόπαιδα αλλά άρρενες 19-35 ετών, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν από ξένα κέντρα ως πέμπτη φάλαγγα και θα σας γονατίσουν διότι αποτελούν στην ουσία εν δυνάμει στρατό κατοχής. Αν έρθει εκείνη η στιγμή εσείς ρε Νεοέλληνες – νεογενίτσαροι σχιζοφρενείς αυτοκτόνοι, θα τους αντιμετωπίστε με σφεντόνες; Τέλος σήματος, Χρήστος Τζάρτζος. Με σεβασμό στον μοναδικό ανεξάρτητο Έλληνα κυβερνήτη, τον Ιωάννη Καποδίστρια.


Πηγή: Αίεν Αριστεύειν


Σημείωση Ιστολογίου: Στα σώματα ασφαλείας και ειδικά στους ανώτατους αξιωματικούς, για να προχωρήσει κάποιος από το βαθμό του Ταξιάρχου και πάνω, οφείλει να εισέλθει στους κόλπους της μασονίας, εάν δεν το έχει ήδη κάνει από νωρίτερα. Μη μασόνος στις τάξεις των στρατηγών ΔΕ νοείται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...