Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τα κανόνια του Εξαπατώνε...

Ο Ελληνικός λαός περίμενε πολλά. Η 15η Ιουνίου ήταν μία ημέρα "αναπάντεχων" νέων. Το φως μίας πιθανής "απελευθέρωσης" άρχισε να κρυφοκοιτάζει στο βάθος τεχνητού "τούνελ" μέσα στο οποίο έχουμε βιαίως εξαναγκασθεί να βαίνουμε.

Νέα που αποδείχτηκαν Αγγλιστί "too good to be true". Ίσως.

Ο γνωστός GAP, συνώνυμο του ψέματος, της εξαπάτησης, της μπλόφας και του εκβιασμού, χρησιμοποίησε γι' ακόμη μια φορά αυτό που γνωρίζει καλύτερα: την εξαπάτηση. Μέσα σε μία προσπάθεια να εμπαίξει και να πληγώσει τις ελπίδες ανθρώπων που δίνουν δικαίως τον αγώνα τους για την αλλαγή ενός κατεστημένου.



Και τη στιγμή της πλήρης φόρτισης των γεννητριών του Λεβάντιου υβριδικού σώματος επέρχεται το σκότος, η έκλειψη. Κι εκείνες τις στιγμές, βγαίνει το διάγγελμα του προδότη και τα κανόνια του ψυχοτρονικού πολέμου ανοίγουν πυρ κατά βούληση. Η ένταση ήταν τόση, που εάν η Λεβάν δεν ήταν καλυμμένη πίσω από τη σκιά της Γαίας, το παραμορφωμένο από τις ακτινοβολίες είδωλό της θα κινούσε υποψίες.


Ο ψυχοτρονικός πόλεμος είναι μία αλήθεια, ένα γεγονός πια καταγεγραμμένο και μη αμφισβητούμενο στον επιστημονικό και στρατιωτικό κόσμο. Αλλά δεν είναι κάτι νέο.


Το φως της ελπίδας υποχώρησε και ο αγώνας στο "τούνελ" συνεχίζεται.

Και σε περίοδο 28 ημερών εισερχόμεθα στο νέο κύμα. Ένα βήμα πιο χαμηλά στα σχέδια των προδοτών που σήμερα ομιλούν σα να μη συμβαίνει τίποτε.

Γιατί ο εχθρός δεν παίζει πια με τη νοημοσύνη μας, αλλά με τα ίδια μας τα κύτταρα, είτε αυτά ανήκουν σε επίπεδο πύκνωσης είτε αραίωσης της ύλης. Και οι προσπάθειες για βίαιες συγκρούσεις θα ενταθούν. Μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο.

Και οι μαζάνθρωποι θα πέσουν σαν τα ώριμα φρούτα.

Μείνετε, γίνετε άνθρωποι, ανεξάρτητες προσωπικότητες. Προσωπ-άνθρωποι.

Γιατί όσοι περιμένουν μεσσίες, θα βαδίσουν προς το θάνατό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...