Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Έκτακτο: Πιθανή επίθεση στο Βερολίνο την 26-6-2011;

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα World Judge 2012

Στη σελίδα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στο Facebook είδαμε ένα βίντεο που αξίζει προσοχή.. Προτού δείτε το βίντεο πρέπει να παρακολουθήσετε μια παλαιότερη έρευνα που έχει γίνει, ώστε να καταλάβετε τον τρόπο σκέψης των συγκεκριμένων αναλυτών. H έρευνα περιλαμβάνει παλαιότερες ταινίες που καταδεικνύουν ότι ο αριθμός 9 11 ( η ημερομηνία που είχε γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ν.Υόρκη) υπήρχε σε πάρα πολλές ταινίες και καρτούν ΠΡΟ της συγκεκριμένης ημερομηνίας και είχε μπει με σκοπό να προειδοποιήσει τους πολίτες.


 

Το δεύτερο βίντεο στη ίδια λογική υποδεικνύει σύμφωνα με τον ερευνητή whitfury την ημερομηνία 26 06 2011 δηλαδή σε δύο ημέρες από σήμερα. Όπως αφήνει να εννοηθεί ο χρήστης που έφτιαξε το παρακάτω βίντεο πρόκειται να γίνει καταστροφή στο στάδιο στο Βερολίνο.
Ας ελπίσουμε πως ο χρήστης whitfury κάνει λάθος και δεν θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.


Σας μεταφέρουμε το παρακάτω βίντεο με κάθε επιφύλαξη. Η άποψη του χρήστη whitfury που δημιούργησε ή ανέβασε το βίντεο δεν σημαίνει πως συνεπάγεται με τις απόψεις και τις θέσεις του ιστολογίου μας. Η προβολή του γίνεται καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς.


Σημείωση ιστολογίου: Γιατί άραγε μας θυμίζει στίχους του τραγουδιού "First we take Manhattan, then we take Berlin";
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...